Wednesday, April 6, 2016

Μανδύας α ορατότητας για την Γή!!!!



Αστρονόμοι προτείνουν την θωράκιση της Γής με ένα τείχος πανίσχυρων LASER τα οποία θα έκαναν την Γή αόρατη σε επιθετικούς εξωγήινους!!

Επιστημονική δημοσίευση από ερευνητές του Παν/μιου της Columbia στο περιοδικό  Monthly Notices of the Royal Astronomical Society  έρχεται να εξάψει την φαντασία μας και την σκέψη μας στο θέμα της απειλής του πλανήτη μας από εξωγήινους πολιτισμούς.

Σύμφωνα με την δημοσίευση ένας εξωγήινος πολιτισμός μπορεί να εντοπίσει τον πλανήτη μας, μέσω της μεθόδου "transit", πρακτικά βλέποντας της περιοδικές αυξομοιώσεις του φωτός ενός άστρου όταν ο πλανήτης βρίσκεται μεταξύ άστρου και σημείου παρατήρησης. Αυτή την μεθοδολογία χρησιμοποιούμε και εμείς οι άνθρωποι για να βρούμε πλανήτες σε άλλα ηλιακά συστήματα. 
Οι ερευνητές προτείνουν, ισχυρά LASER να καλύπτουν την Γή ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η μείωση φωτός του μητρικού μας άστρου του Ήλιου.

Θα χρειαστούμε 3 διαφορετικά συστήματα LASER, το πρώτο θα αποτελείται από ένα πανίσχυρο LASER ισχύος 30 MW (megawatt), το οποίο θα ενεργοποιείται 10 ώρες τον χρόνο , και θα καλύπτει το φώς στο ορατό για εμάς φάσμα!
Δεν φτάνει όμως αυτό, κάπως θα πρέπει να κρυφτεί η υπεριώδης και υπέρυθρη ακτινοβολία!
Με το δεύτερο σύστημα LASER από πολλαπλές μικρές πηγές , συνολικής ισχύως 250 ΜW θα μπλοκάρονται και αυτές οι ακτινοβολίες.
Τέλος, ένα τρίτο σύστημα LASER θα μπορούσε να κρύψει οποιοδήποτε σημάδι ζωής στον πλανήτη μας, (οξυγόνο, άζωτο κλπ) χρησιμοποιώντας πολωμένο LASER ισχύος 160 ΚW.!!!


No comments:

Post a Comment