Tuesday, January 12, 2016

Λαμπτήρες φθορισμού και τρόφιμα


Οι συνήθως δυσμενείς βιοχημικές επιδράσεις σε τρόφιμα και άλλες ουσίες είναι πολλές και κυρίως άγνωστες από τους καταναλωτές, βιοχημικές αντιδράσεις οι οποίες προκαλούνται από τις λάμπες "οικονομίας" και από τις σωληνωτές και άλλου είδους λάμπες φθορισμού. Το πείραμα εισαγωγής "οικονομικών" λαμπτήρων εκτός από τις παρενέργειες στην υγεία των καταναλωτών μένει να βρεθεί πώς επηρεάζει ακριβώς την ποιότητα τής τροφής μας και ποιο είναι το ενεργειακό κόστος μια τέτοιας επίδρασης, το οποίο είναι μη προσμετρούμενο στις συγκριτικές μελέτες οι οποίες συμπεραίνουν ότι είναι ενεργειακά συμφέρουσες οι λάμπες "οικονομίας".

No comments:

Post a Comment